Zájazd pre členov MO APVV Dunajská Streda

14.05.2014 00:00

OZNÁMENIE

MO APVV Dunajská Streda oznamuje členom, že dňa 28.6.2014  organizuje jednodňový zájazd  :

1. Alternatíva: Víkendová plavba  s lodivodom na Baťovom kanáli. Počas plavby z   prístavu Skalica sa budeme plaviť po hraničnom toku Baťovho kanála do prístavu Sudoměřice. Pozrieme si unikátne technické zariadenie Výklopník, ktoré v minulosti zohralo významnú úlohu pre firmu Baťa. Je to expedícia plná dobrodružstiev, zážitkov, poznania v zákutiach lužných lesov na pomedzí Slovenska a južnej Moravy. Prežijeme krásny deň pri vode, na vode a v prírode. Výlet je spojený s obedom, ktorý hradí MO APVV. Celodenný program bude upresnený, keď si vyberiete túto alternatívu zájazdu
  2. Alternatíva: Návšteva hradu Červený kameň pri obci Častá spojená s prehliadkou renesančnej pevnosti, hradnej priekopy, rozľahlých pivníc,  všetkých štyroch bášt unikátne zachovaného obranného systému hradu zo 16. storočia i do hradnej lisovne, kde nám sprievodca/sprievodkyňa prezradí, kto zbúral Červený Kameň a čo všetko sa dialo potom.... Potom by sme pokračovali  s prehliadkou jedinej otvorenej jaskyne na západnom Slovensku Driny, hlavnej turistickej atrakcie Malých Karpát pri Smoleniciach, alebo  s návštevou Mohily M.R. Štefánika, ktorá sa nachádza na vrchu Bradlo dominujúcom krajine svojou nadmorskou výškou 543 metrov, nad cestou medzi mestom Brezová pod Bradlom a Košariskami. Výlet by sme spojili s chutným obedom v príjemnej reštaurácii, obed hradí MO APVV.

Prosím, dajte nám vedieť záväzne do 31.5.2014 , či máte záujem o jednodňový zájazd, ktorú alternatívu preferujete, či by Ste sa zúčastnili  zájazdu aj v prípade inej alternatívy. Kontakty na nás nájdete na tejto podstránke.

Teším sa na Vašu účasť!

AdminDS